Bekijk zeker onze vacatures!
Bevrijdingslaan 18
8580 Avelgem

056/648.648

info@vincentiusavelgem.be

De Vlaschaard

 


Residentie ‘De Vlaschaard’ is mooi gelegen vlakbij de dorpskern, geïntegreerd in een woonwijk en voorzien van een tuin. Deze residentie bestaat uit 6 assistentiewoningen voor valide senioren, waar zowel alleenstaanden als echtparen kunnen wonen. 

U kunt er comfortabel en volledig zelfstandig wonen of indien u het wenst een beroep doen op ondersteunende diensten, zowel aan huis als in ons aanleunend woonzorgcentrum.

Werking

U kunt uw woning naar eigen smaak inrichten. Uw woning beschikt over een ruime living met zicht op de tuin, een degelijk ingerichte keuken, een slaapkamer met aanleunend een volledig ingerichte en aangepaste, rolstoeltoegankelijke badkamer met toilet. Ook heeft uw woning een berging met aansluiting voor een wasmachine. Elke slaapkamer is uitgerust met een ingebouwde wandkast.
 
     
Residentie De Vlaschaard, wonen met behoud van privacy en autonomie.

Het oproepsysteem heeft speciale aandacht gekregen. Uw woning heeft een noodoproepknop in de woonkamer, keuken en badkamer, slaapkamer en afzonderlijk toilet. Wij zorgen tevens voor een persoonlijk polsalarm. Wanneer u in nood verkeert, kunt u via  het oproepsysteem zowel overdag als ’s nachts een beroep doen op een personeelslid van ons woonzorgcentrum. Videofoon in de woonkamer, aansluiting TV, telefoon en internet horen bij de uitrusting.

Naast de residentie wordt een tuinhuis ter beschikking gesteld om uw fiets of eventueel tuinmeubilair op te bergen.

Via het wandelpad kunt u gebruik maken van de diensten van ons woonzorgcentrum. Indien gewenst kunt u de sociale dienst contacteren samen de nodige afspraken te maken met de thuiszorgdiensten of samen met u te zoeken naar een oplossing bij technische problemen.

Indien u wenst kunt u deelnemen aan de activiteiten in ons dagverzorgingscentrum en ’s middags gezamenlijk de maaltijd nemen in ’t Kaffee. Daarnaast kunt u ook een beroep doen op de kapster en de pedicure die aan ons woonzorgcentrum verbonden zijn. Wij beschikken tevens over een prachtig Kaffee waar u dagelijks kunt genieten van ons ruim assortiment aan dranken en versnaperingen. U bent er steeds welkom! 

Bij nood aan opname heeft u voorrang in ons woonzorgcentrum.